27-09-04

S.O.S. Piet

Een tijdje geleden kwam ik toevallig terecht op de site van VTM en daar merkte ik dat ze kandidaten zochten voor een nieuw programma S.O.S. Piet. De dag ervoor had ik een biscuit gebakken en mijn man klaagde erover dat het hem nog nooit was gelukt een biscuit te bakken die voldoende was gerezen. (lees hieronder verder, ik moest het in verschillende keren posten omdat ik anders maar één fotootje erbij kon zetten...)

09:27 Gepost door Nijntje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

het was vast een feest gister... ik zie zoveel blogjes opeens, maar is mij erg duidelijk, zo wel Wim als Nathalie kunnen nu goed koken/bakken/en braden......

Gepost door: RoberT | 27-09-04

Torhout weer eens op de kaart gezet. Ze bakken ze wel bruin hé Robert?

Gepost door: lsmisch | 27-09-04

gelukt? En.. is het nu wel gelukt dan?

Gepost door: Vampire | 28-09-04

Oeps wat een logjes maar het is eigenlijk 1 verhaal begrijp ik nu. Echt weer een Nijntje-verhaal ha ha. Erg leuk. Jullie worden nog eens echte beroemdheden in Belgie en Nederland.

Gepost door: Mieke | 28-09-04

uhm... Wat bedoel je precies met een biscuit? Bij ons is dat een koekje...

Gepost door: Jaguaromac | 29-09-04

@ jaguaromac Biscuit is een soort gebak, dat je nadat het uit de oven komt nog moet garneren met bijvoorbeeld banketbakkersroom of slagroom en fruit. Je ziet er een foto van bij een van de onderstaande logs. De taart is niet zo makkelijk om te bakken, vaak zijn er problemen met het rijzen van de taart.

Gepost door: Nijntje | 29-09-04

Kloppen Volgens mij is de truc om lang genoeg te kloppen met de mixer. Ik heb er nooit echt problemen mee.

Gepost door: blommetjemac | 30-09-04

De commentaren zijn gesloten.