25-05-04

Vakantie in Nederland!

Zoals beloofd dus nog een verslagje van een verlengd weekend in Nederland. We trokken vorige week naar park Loohorst, een park van Center Parcs in de Peel, een 50 km van Eindhoven. We kwamen woensdag iets na 15 uur aan en werden meteen heel vriendelijk ontvangen. We waren heel benieuwd om ons huisje van de komende dagen te zien. Dat was klein maar fijn, met alles wat we nodig hadden. Op het terrein zelf werd voor het comfort van de gasten gezorgd, er was een supermakt, subtropisch zwembad, kleerwinkel, souvenierwinkel, bowling, tennisterrein, speelpleintjes, restaurants, caféetjes, mini-golf... Op donderdag zijn we gaan fietsen, we huurden een fiets met karretje voor de kids en trokken er op uit; gewapend met een kaart van de omgeving. Dat systeem met die knooppunten voor fietsers is echt wel heel interessant. Je fietst van punt a naar b en kan zien hoeveel km ertussen zitten en ook hoe je er naartoe wil fietsen. Wij moeten een goede 40 km gefietst hebben, met regelmatig een tussenstop voor een hapje en een drankje. De zon liet ons niet in de steek en de hele dag werden we getrakteerd op zonneschijn. De Peel is trouwens een heel mooi gebied. Net toen we aan het zwemmen waren begon het wat te regenen, maar daar hadden wij geen last van. Vrijdag waren we even in Venlo waar we wat inkopen deden. Het viel ons op dat daar bijna uitsluitend Duitsers rondliepen. Waarom die zo massaal in Nederland hun inkopen kwamen doen, bleef voor ons een raadsel. Lotte kreeg een Nijntje T-shirt in een uitverkoop en de dag kon voor haar al niet meer stuk. Vrijdagnamiddag bezochten we Toverland (bedankt voor de tip Davis). De kinderen vonden het fantastisch en wij genoten natuurlijk mee. Zaterdag namen we uitgebreid de tijd om te zwemmen, de kinderen vonden dat natuurlijk een fantastisch idee. In de namiddag reden we naar Maastricht, waar de aardbeienvla al stond te wachten (bedankt Rick). We zagen er heel wat mensen terug van Macgroep en dat is natuurlijk altijd leuk. Zondag was het alweer tijd om alles in te pakken, maar niet voor we nog een keertje gingen zwemmen. We hebben nog gepicknickt in het bos, meteen het einde van een heerlijk weekend.

14:18 Gepost door Nijntje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

klinkt goed en zo te lezen hebben jullie een fantastisch weekend gehad en volop genoten van alles dat er geboden werd

Gepost door: Mieke | 25-05-04

Olland !, het is zo slecht nog niet........ vooral als je er niet woont ..hihihi
Maar zo te horen een sportieve, interessante, blije en gezellige tijd hebben jullie gehad, en daar gaat het om.
Jullie kunnen er weer een poosje tegen.

Gepost door: RoberT | 25-05-04

tot de volgende keer volgende keer hier in de buurt he nijn, dan plannen we in dat ik jullie een stukje noordholland (incl kaasmarkt en klimduin) laat zien :)

Gepost door: sabske | 25-05-04

Nederland Je hebt nu een klein stukje van 's Neerlands schoon gezien. In het noorden kun je o.a. hunebedden, weilanden, hei-vlaktes en oude dorpjes bekijken. Tevens is het noorder dierenpark een traktatie voor de kids. Volgens mij is het ook nog eens een van de beste dierentuinen in Nederland. Greenpeace zal er geen moeite mee hebben.

Gepost door: Tonny | 25-05-04

... Graag gedaan hoor Nath! ik heb genoten van jullie aanwezigheid

Gepost door: Rickosss | 26-05-04

aardbeien? Aardbeienvla?? Niks van gezien hoor. Die was dan zeker al op toen wij in Maastricht aankwamen? :-))

Gepost door: Peter | 27-05-04

De commentaren zijn gesloten.