06-05-04

Flair

Onlangs keek ik vreemd op toen ik zag dat iemand van Flair had gereageerd op mijn blogje. Els De Ridder, die schrijfster bij Flair, had me ook een mailtje gestuurd met de vraag of ik wou meewerken aan een artikel over blogmania. Ze was op zoek naar twee getuigenissen. Het artikel zou opgebouwd worden uit een woordje uitleg door twee deskundigen (een trendwatcher en een professor populaire cultuur van de K.U.Leuven) die het fenomeen blog plaatst (niet iedereen kent deze trend al). De rest van de pagina's zouden gevuld worden door de motivatie van de blogsters om aan een blog te beginnen. Volgende vragen zouden aan bod komen: Hoe heb je het leren kennen, vanwaar haal je het enthousiasme om regelmatig je ervaringen neer te schrijven en vooral dat je ze graag deelt met de rest van de internetbevolking, wat vind je van de reacties die op je verhalen komen enz. Het leek me wel een leuk idee, dus reageerde ik ook. Ik had wel wat bedenkingen, eigenlijk hoeft niet iedereen te weten wie er achter Nijntjemac zit. Bovendien weten heel veel mensen uit mijn omgeving niet dat ik dit doe, niet dat ze dat niet mogen weten. Ik wou dus niet met naam en toenaam in het artikel staan en het artikel lezen voor het werd gepubliceerd. Gisteren kreeg ik een kort mailtje met ok! Spannend dus. Maar deze avond terug een mailtje er waren verschillende bloggers gecontacteerd, er waren er maar twee nodig, ik was na wikken en wegen niet bij de uitverkorenen. Jammer, het flairgehalte van mijn blogje zal dan toch niet hoog genoeg geweest zijn!

21:50 Gepost door Nijntje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Flair????? Ze weten niet wat ze missen...........dat gaat hun zeker 10 lezers kosten !!

Gepost door: RoberT | 06-05-04

Flairgehalte Ik weet niet helemaal wat dat is 'Flairgehalte' maar zoals ik al tegen je zei, het had me leuk gelezen om over jou en je blog te lezen in een tijdschrift. Jammer! Maar zoals Cruijff altijd zei: 'ieder nadeel hep zijn voordeel' en dat is hier ook mee.

Gepost door: Mieke | 07-05-04

klotenblad Ik koop de Flair nooit meer!!! De op 1 na mooiste belgin niet interviewen. Wat denken ze wel wie ze zijn!! SCHANDE!

Gepost door: Tonny | 07-05-04

vliegensvlug Nou moe. Het vliegtuig was nog maar half opgestegen, en er begonnen al donkere wolken te verzamelen. Een hevige bui verpeste het. Niet huilen.
Een nieuwe dag met een zonnetje is onderweg ;)

Gepost door: Davis | 07-05-04

De commentaren zijn gesloten.