21-04-04

Acupunctuur

In één van de vorige inzendingen kon je al lezen dat ik naar Amsterdam ben geweest. De reden voor ons Amsterdambezoek had echter helemaal niets met ontspanning te maken. Mijn pa moest er een acupuncturist zien. Hij wou proberen of die hem kon helpen. Wij dus naar Amsterdam om het te proberen. Wonder boven wonder, het werkt! Mijn pa die al jaren last heeft van pijn in zijn schouders en nek, voelde de pijn wegtrekken. Bovendien lijkt hij meer energie te hebben dan voordien. In onze Westerse wereld zijn er maar weinig mensen vertrouwd met deze vorm van geneeskunde, toch heb ik de indruk dat meer en meer mensen er gaven in zien. Dat is maar goed ook, als je ziet wat een resultaat het heeft bij mijn pa. Ik ben blij dat hij de stap heeft gezet en het erop heeft gewaagd.

19:44 Gepost door Nijntje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

www.macyoung.nl ;-) Wow, mooi voor je vader dat het werkt, gefeliciteerd. Zelf twijfel ik nog over de werking van acupunctuur, sinds we uitgebreid over het menselijk lichaam en zenuwen hebben gehad tijdens biologie, de laatste weken. Maar goed, als het werkt is het alleen maar mooi.

Gepost door: Eiji | 21-04-04

Robert?? Ben je dan bij Robert geweest?Die is ook zeer goed met naalden.
Ben echt blij voor je pa.

Gepost door: lsmisch | 21-04-04

Vaker naar Amsterdam? Fijn zeg dat het zo goed geholpen heeft bij je Pa. Misschien moet je nu wel vaker naar Amsterdam.

Gepost door: Mieke | 22-04-04

Nathalie Iedereen mocht willen een dochter te hebben zoals Nathalie, die zorgt voor haar ouders op een manier, zoals de ouders ooit voor haar zorgde !!

Gepost door: RoberT | 22-04-04

België Zo ben ik eens een keer naar aanleiding van een tip van mijn broer naar Belgiue gereden naar Putte/stabroek om bij een specialist een behandeling voor mijn rugpijn te krijgen.
De behandeling bestond er uit dat ik een koperen pijp vast moest houden zodat hij op een meet apparaat kon aflezen hoe energie door mijn meridianen stromen. Verder bestond de behandeling er uit dat mijn rug volgeplakt werd met magneet-strips. Die moest ik een tijd laten zitten, hetgeen lastig was na het douchen enzo.
Ik ben daar één keer geweest en heb een jaar lang geen last mee gehad van rugpijn.
Zou het dan toch zo zijn dat alles wat je van ver haalt beter is?;)

Gepost door: Hans | 23-04-04

Zien Dus "het zien" van die naalden deed hem al opknappen? Heb ik ook altijd met naalden. Als ik die zie moet ik aan mijn moeder denken die sokken zit te stoppen.
Maar serieus ben erg blij voor je vader. Maar vooral voor jou want een blije Nijn is fijn!
Kus, LEXY.

Gepost door: LEXY | 23-04-04

Fijn voor je vader dat het hem zo goed geholpen heeft!

Gepost door: Rickosss | 24-04-04

De commentaren zijn gesloten.